Har ni ett massagolv i Stockholm som behöver ses över? Kontakta oss redan idag för bästa service. Vi kan massagolv i Stockholm!

Stockholms Fogfria Golv AB – kvalitativa massagolv för industri

Fogfria golv (massagolv) tål varierande temperaturer, tunga maskiner, kemikalier och det dagliga slitaget som alla industrigolv utsätts för. Anlitar du oss för att installera ett massagolv i Stockholm så kan vi hjälpa dig att skapa en säker och bekväm arbetsmiljö med ett golv som håller länge.

 

Fogfria golv Stockholm – läggs av erfarna installatörer

 

Våra certifierade och erfarna golvläggare kan installera kvalitativa golvsystem som täcker alla de olika krav som industrin och handeln ställer på ett golv. När vi lägger ett fogfritt industrigolv så är vi med dig och ditt företag hela vägen, från första konsultationen till färdig installation. Vi utgår alltid från kundens specifika behov när vi lägger fogfria golv.

 

Industrigolv Stockholm – breda användningsområden

Fogfria massagolv utvecklas varje år när det handlar om styrka, tålighet och andra egenskaper. Därför kommer de till användning i allt fler olika typer av lokaler. I dag kan ett massagolv användas som industrigolv men också i ett stort antal andra lokaltyper. Överallt där det ställs tuffa krav på hållbarhet och hygien kan man lägga ett massagolv, även utomhus. Här är några andra användningsområden för dessa golv:

 

  • Garage och parkeringshus. Bilar och andra fordon ställer höga krav på golvets tålighet, därför är stryktåliga fogfria golv mycket användbara i garage.

 

  • Shoppingcentrum och gallerior. En strid ström av kunder och besökare utsätter ett golv för en hel del.

 

  • Skolor, sjukhus och andra offentliga lokaler. Här ställs stora krav på golvets tålighet och förmåga att dämpa ljud,därför passar det utmärkt med massagolv i denna typ av lokaler.

 

  • Sportarenor där besökare, utövare och funktionärer utsätter golvet för ett hårt slitage vecka ut och vecka in.

 

Är ditt företag i behov av tåliga och snygga fogfria golv? Välkommen att kontakta oss för mer information eller offertförslag.

Massagolv och industrigolv i Stockholm

Med massagolv menas  härdplaster som härdar efter läggning. Det är ett samlingsnamn för flera av våra materialtyper: epoxi, akryl och polyuretan. I jämförelse med betonggolv så finns flera fördelar. Detär hygieniskt och tåligt mot kemikalier men det finns också stor variation i både funktion och framförallt utseende. Färgvalen är många och golvet kan göras med struktur för bra halkskydd. Vi kan installera massagolv  på betong, asfalt, trä och metall.